بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد تحقیق و تفحص مجلس از آزمون استخدامی آموزش و پرورش نماینده مجلس: انتخابات هیئت رئیسه مجلس فردا برگزار می‌شود

پزشکیان در پاسخ به نخست وزیر واتیکان: عملکرد کشور‌های غربی صهیونیست‌ها را به تداوم جنایاتش ترغیب می‌کند

رئیس جمهور گفت: آمریکا و برخی کشور‌های غربی با حمایت و پشتیبانی و سازمان‌های بین‌المللی با سکوت و انفعال خود، رژیم صهیونیستی را در ارتکاب جنایت، نسل‌کشی و ترور ترغیب کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 12
کد خبر: ۲۵۴۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز دوشنبه در پاسخ به تماس تلفنی کاردینال «پیترو پارولین» نخست وزیر واتیکان، با قدردانی از مواضع واتیکان در حمایت از استقرار صلح و ثبات و امنیت در جهان، نقش‌آفرینی فعال‌تر واتیکان برای توقف فوری جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، رفع محاصره این منطقه و امدادرسانی به مردم از طریق رایزنی با مجامع بین‌المللی و سازمان‌های حقوق بشری را خواستار شد.

رئیس جمهور نسل‌کشی و کشتار زنان و کودکان مظلوم غزه، ترور‌های بزدلانه در کشور‌های منطقه و حمله به بیمارستان‌ها و مدرسه محل سکان آوارگان را گوشه‌ای از اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی دانست و افزود: در کمال ناباوری و تأسف با وجود گذشت ۱۰ ماه، نه تنها انتظارات ملت‌ها برای وادار کردن این رژیم به توقف جنایت و آدمکشی بی‌سابقه در غزه بی‌پاسخ مانده، بلکه آمریکا و برخی کشور‌های غربی با حمایت و پشتیبانی و سازمان‌های بین‌المللی با سکوت و انفعال خود، رژیم صهیونیستی را در ارتکاب این جنایت، نسل‌کشی و ترور ترغیب نیز کرده‌اند.

پزشکیان با تاکید بر مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در بیزاری و پرهیز از جنگ و خونریزی و ارتقای صلح و امنیت جهانی، اقدامات رژیم صهیونیستی در کشتار زنان و کودکان و حمله به بیمارستان‌ها و مدارس و همچنین اقدام جنایتکارانه این رژیم در ترور میهمان کشورمان را برخلاف همه اصول انسانی و قانونی دانست و تصریح کرد: مطابق همه موازین و مقررات بین‌المللی، حق دفاع و پاسخ به متجاوز برای کشوری که مورد تجاوز قرار گرفته محفوظ است.

کاردینال «پیترو پارولین» نخست وزیر واتیکان نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن ابلاغ پیام تبریک پاپ فرانسیس به دکتر پزشکیان در پی پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری و تقدیر از مواضع اصولی رئیس جمهور در تعامل سازنده با جهان و تاکید بر حفظ و ارتقای صلح و ثبات جهانی، افزود: واتیکان ضمن ابراز علاقمندی برای گسترش هر چه بیشتر روابط میان دو دولت، از مواضع جمهوری اسلامی ایران در مسیر ارتقای تعامل، هم‌افزایی و همگرایی میان کشور‌های منطقه و جهان حمایت می‌کند.

نخست وزیر واتیکان همچنین بر ضرورت توقف فوری کشتار غیرنظامیان در غزه و برقراری فوری آتش‌بس در این منطقه به عنوان موضع اصلی دولتش تاکید کرد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر